Πόρτες & παράθυρα

Η ΑLUMIL διαθέτει τα ιδανικά συστήματα για τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας. To ευρύτατο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, με πολλαπλές λύσεις για ανοιγόμενα, συρόμενα ή πτυσσόμενα παράθυρα & πόρτες, ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας και χαρακτηρίζεται από προϊόντα κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας. Έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ποιότητα, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης της ALUMIL αποτελούν την πρώτη επιλογή είτε για νέες κατασκευές, είτε για έργα ανακαίνισης στα οποία ο συμβιβασμός δεν αποτελεί επιλογή.

S77

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλής αισθητικής, ιδανικό για στιβαρές κατασκευές αυστηρών προδιαγραφών με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

S77 PHOS

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα με minimal σχεδιασμό, ιδανική λύση για μοντέρνες κατασκευές με έμφαση στη μεγιστοποιήση του φυσικού φωτισμού και στην υψηλή θερμομόνωση.

S91

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα ιδανικό για κατασκευή παθητικών κτιρίων, με εντυπωσιακές επιδόσεις σε θερμομόνωση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

M11000

Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, προσφέρεται για κάλυψη κάθε αισθητικής απαίτησης χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προφίλ.

M20650

Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα κρυφού φύλλου, συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με minimal αισθητική.

M9660

Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα κατάλληλο για περιοχές με θερμότερο κλίμα και ιδανικό για αντικαταστάσεις, προσφέρει υψηλή ασφάλεια και λειτουργικότητα.

S67

Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό.

S67 PHOS

Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα minimal σχεδιασμού, υψηλών επιδόσεων και κατασκευαστικής ευελιξίας με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο για φυσικό φωτισμό.

S67 URBAN

Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό βιομηχανικής αισθητικής.

M15000

Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα υψηλής αισθητικής, καλύπτει κάθε κατασκευαστική ανάγκη χάρη στην ποικιλία των προφίλ σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

M20000

Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα, προσφέρεται ως μία οικονομική επιλογή για κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια.

M940

Οικονομικό μη-θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, αποτελεί τη μικρότερη και ελαφρύτερη σειρά, δίχως να υστερεί σε επιδόσεις και κατασκευαστικές επιλογές.

M9400

Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα, αποτελεί μία οικονομική πρόταση που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών.

S650 e-MOTION

Ηλεκτρικό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα minimal αισθητικής, καλύπτει μεγάλα ανοίγματα με ελάχιστα εμφανή πλαίσια αλουμινίου και μέγιστη ευκολία χρήσης.

S650 PHOS

Minimal συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, ιδανικό για κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, ενισχύοντας το φυσικό φωτισμό χάρη στα ελάχιστα εμφανή πλαίσια αλουμινίου.

S700

Ανυψούμενο συρόμενο σύστημα για κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως υψηλές αποδόσεις, ασφάλεια και αισθητική.

M630 PHOS

Minimal σχεδιασμού συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων, ιδανική λύση για σύγχρονες κατοικίες με έμφαση στο φυσικό φωτισμό.

M12500 PHOS

Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, που διακρίνεται για τη minimal σχεδίαση του με λιτές γραμμές και ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο που μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό.

S560

Ανυψούμενο συρόμενο και απλό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, διακρίνεται για την ευελιξία στην κατασκευή του και για τη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων.

S350

Μοντέρνο και ευέλικτο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, με ίσιες γραμμές σχεδίασης, ιδανικό για λύσεις αντικατάστασης και ανακαίνισης, χάρη στην ευκολία κατασκευής του.

S440

Προηγμένο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, που ανταποκρίνεται σε μέγιστο βαθμό σε ιδιαίτερα υψηλές και απαιτητικές ενεργειακές επιδόσεις.

M45000

Μη-θερμομονωτικό συρόμενο και ανασυρόμενο σύστημα με κομψές γραμμές σχεδίασης. Προσφέρει υψηλές επιδόσεις ιδιαίτερα σε περιοχές με θερμότερα κλίματα.

M14600

Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα με κομψές γραμμές σχεδίασης, χαρίζοντας υψηλές επιδόσεις ιδιαίτερα σε περιοχές με θερμότερα κλίματα.

M900

Το μικρότερο και ελαφρύτερο μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, ιδανικό για συμβατικές κατασκευές.

M9050

Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα που διακρίνεται για το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος κατασκευής, την καμπύλη εμφάνιση και το χαμηλό του κόστος.

M9200

Το COMFORT M9200 είναι ένα συρόμενο σύστημα για μη θερμομονωτικά κουφώματα με καμπύλη εξωτερική εμφάνιση.

SF85

Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, ασυναγώνιστες επιδόσεις και δυνατότητα για πολύ μεγάλα ανοίγματα.

M19800

Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες, κ.α.

M9800

Μη-θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες, κ.α.