Σχετικά με εμάς..

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία 40 ετών από την ίδρυση της εταιρείας από τον Ιγνάτιο Γελαγώτη, σε συνδυασμό με τις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, εξοπλισμένες με μέσα παραγωγής εξελιγμένης τεχνολογίας, παρέχουμε στον καταναλωτή, ότι καλύτερο και πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει η αγορά συστημάτων αλουμινίου. 

Συνεργαζόμενοι με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως: ALUMIL (προφίλ αλουμινίου), ROTO & G-U (μηχανισμοί κλειδώματος), SOMFY (αυτοματισμοί), SAINT GOBAIN (υαλοπίνακες), παράγουμε πιστοποιημένα προϊόντα, τα οποία χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα κατασκευής, μεγάλη αντοχή στον χρόνο, μέγιστη ασφάλεια, άψογο φινίρισμα, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της 3Γ, αποτελεί εγγύηση ακόμη και για την πιο απαιτητική και εξειδικευμένη κατασκευή που θα του ζητηθεί, πάντα με την συνοδεία της πιστοποιημένης ποιότητας, από τους μεγαλύτερους διεθνής οργανισμούς. Φιλοσοφία μας, η αδιάκοπη προσπάθεια άμεσης κάλυψης των αναγκών των πελατών μας, εκσυγχρονίοντας τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό και παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και της σύγχρονης δόμησης.