Εξωτερική επένδυση κτιρίων

Εκτός από υαλοπετάσματα, η ALUMIL προσφέρει ειδικά συστήματα εξωτερικής επένδυσης κτιρίων για την κάλυψη εξωτερικών τοίχων με δομικά στοιχεία που χαρακτηρίζονται από κορυφαία απόδοση και αισθητική. Προσφέρουμε πολυάριθμες διακοσμητικές επιλογές και όλες τις απαραίτητες βάσεις στήριξης για την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ceramic M7000

Το Cladding είναι ένα σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας αποτελούμενο από ένα σύνολο προφίλ και εξαρτήματων αλουμινίου, το οποίο προσφέρει το απαραίτητο πλαίσιο για τη στήριξη διάφορων εξωτερικών πλακών

J Bond M7000

Υψηλής ποιότητας και ευρείας ποικιλίας σύνθετα πάνελ αλουμινίου με γέμιση πολυαιθυλένιου (4mm), τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για εξωτερικές επενδύσεις και εσωτερικές διακοσμήσεις κτιρίων, καθώς και για ένα αναρίθμητο σύνολο εφαρμογών λόγω των προδιαγραφών και της ευκολίας μορφοποίησης του.

Barcode

Το SMARTIA M7000 Barcode Cladding είναι η ιδανική πρόταση για ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές επένδυσης τοιχοποιίας, οι οποίες εφαρμόζουν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό των κτιρίων, αναβαθμίζοντας συνολικά την αισθητική τους ταυτότητα και την ενεργειακή απόδοσή τους.