Πόρτες Εισόδου

Οι ελκυστικότερες κατοικίες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: εντυπωσιακές πόρτες εισόδου. Οι πόρτες εισόδου οδηγούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους στην κατοικία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» όπως το κρύο, τον θόρυβο και ασφαλώς… τους διαρρήκτες! Οι πόρτες εισόδου της ALUMIL δύναται να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά σχέδια, διαθέτοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετική ανθεκτικότητα. Η ALUMIL προσφέρει πολλές επιλογές σε πάνελ πλήρωσης, συμπεριλαμβανομένων πάνελ αλουμινίου ή γυάλινων πάνελ και είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις και αισθητικές προτιμήσεις.

SD115

Σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και minimal χαρακτήρα σύστημα θυρών εισόδου, χαρίζει υπερδιαστασιολόγηση για κατασκευές υψηλής ασφάλειας και κομψότητας.

SD77

Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην ασφάλεια και με ομοεπιπεδότητα των προφίλ, που χαρίζει ομοιομορφία και σύγχρονη αισθητική.

SD95

Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου με προδιαγραφές υψηλών επιδόσεων σε ασφάλεια και θερμομόνωση και με σύγχρονη αισθητική χάρη στις ομοιόμορφες ομοεπίπεδες επιφάνειες.

M11000

Θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και επίπεδες επιφάνειες για εύκολη πρόσβαση από παιδιά και ΑΜΕΑ.

MD67

Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου υψηλών επιδόσεων με έμφαση στην ασφάλεια και με ομοεπιπεδότητα των προφίλ, που χαρίζει ομοιομορφία και σύγχρονη αισθητική.

MD9660

Θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου ικανοποιητικών επιδόσεων, ιδανική σειρά για αντικαταστάσεις, συνδυάζοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος επένδυσης.

M15000

Πολύ υψηλής ασφάλειας μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου, προσφέρει εύκολη πρόσβαση και ομοεπιπεδότητα με ίσιες γραμμές σχεδίασης.

M15000 BR

Μέγιστης αντίστασης σε διάρρηξη μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου και κλωβών ασφαλείας, ιδανικό για εξαιρετικών απαιτήσεων περιπτώσεις και ανάγκες.

M15000 RS

Το SMARTIA Μ15000 RS είναι ένα ανοιγόµενο σύστηµα κατάλληλο για την κατασκευή εισόδων. ∆ιαθέτει ειδικό σχεδιασµό ελέγχου καπνού για την αποτροπή της διάχυσης καπνού ή οσµών σε συγκεκριµένους χώρους των κτηρίων.

M20000

Θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου, προσφέρει κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια, σε μία οικονομικά ελκυστική πρόταση.

M940

Το μικρότερο και ελαφρύτερο σύστημα μη-θερμομονωτικών θυρών εισόδου, αποτελεί την οικονομική πρόταση που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και πληθώρα επιλογών.

M9400

Μη-θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου, παρέχει ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών χαμηλού προϋπολογισμού.