Οι εξωτερικές πόρτες ασφαλείας τραβούν την διαχωριστική γραμμή μεταξύ του περιβάλλοντα χώρου και της ιδιωτικότητας και προστασίας ενός εσωτερικού χώρου. Επιπρόσθετα, η κεντρική είσοδος μια κατοικίας είναι ένα από τα επιβλητικότερα στοιχεία του οικήματος, αλλά και συνδέει αρχιτεκτονικά εσωτερικό με εξωτερικό. Οι πόρτες Ασφαλείας,παρέχουν το πλεονέκτημα της ασφάλειας με τα πολλαπλά σημεία κλειδώματος και την θωράκιση. Ταυτόχρονα, παρέχουν την ευελιξία ποικίλων επιλογών όσον αφορά την επένδυσή τους και την τελική τους όψη.

Θωρακισμένες Πόρτες Laminate

Θωρακισμένες Πόρτες Αλουμινίου

Θωρακισμένες Πόρτες Χειροποίητες

Κλειδαριές Ασφαλείας

Διαθέτουμε κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες τελευταίας τεχνολογίας με κύλινδρο. Είναι ό,τι πιο σύχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία των κλειδαριών για πόρτες ασφαλείας. Διαβάστε παρακάτω τα χαρακτηριστικά τους και θα καταλάβετε:

    • Σύστημα προστασίας του κυλίνδρου Defender κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι (ατσαλομαγγάνιο).
    • Περιστρεφόμενη πρόσοψη Defender για αντί-διατρητική προστασία κυλίνδρου.
    • Επιπλέον πλάκα ατσαλομαγγανίου στο εσωτερικό της κλειδαριάς.
    • Διπλό δίχτυ προστασίας κυλίνδρου – αφαλού, όπου πέρα από το defender ο αφαλός προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά.
    • Κλείδωμα και της γλώσσας όταν κλειδώνουμε την πόρτα και όχι μόνο των πίρων – εκτροπέων.
    • Γρανάζι για καλύτερη και πιο αθόρυβη λειτουργία.images (2)
    • Σύστημα μπλοκαρίσματος για όλες τις κλειδαριες ασφαλειας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης της (καταπέλτης), το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς – πίρους και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει.
    • Κάθε πόρτα ασφαλείας συνοδεύεται από αφαλό – κύλινδρο με πέντε ή τέσσερα κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία. Σε κάθε περίπτωση όμως από τη στιγμή που οι νέες κλειδαριές λειτουργούν με αφαλό έχετε τη δυνατότητα οποιασδήποτε επιλογής σε μάρκα και ποιότητα κυλίνδρου.

Η 3Γ – Αφοί Γελαγώτη αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τις παλαιές κλειδαριές χρηματοκιβωτίου οι οποίες είναι με μακρύ κλειδί σε όλες τις υπάρχουσες πόρτες ασφαλείας που είναι ήδη τοποθετημένες. Πιο συγκεκριμένα αντικαθιστούμε τις παλιές κλειδαριές Atra των πορτών της Dierre -Protecta (η οποία έχει κλείσει σαν εταιρεία), Cisa, Mottura, Potent, Securemme, Tesio, με κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας, πιστοποιημένες και με εγγυημένη εργασία από εξειδικευμένο συνεργείο.


Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί κλειδαριές, αφαλούς και αξεσουάρ τα οποία είναι εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες και δεν εμπορεύεται προϊόντα ιμιτασιόν ή επισκευασμένα. Επίσης το μοντέλο της κλειδαριάς με το οποίο αντικαθιστούμε την παλαιά είναι αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής και το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα, χωρίς να απαιτούνται μετατροπές και τροποποιήσεις, οι οποίες ουσιαστικά καταστρέφουν λειτουργικά την πόρτα σας. Μετά την τοποθέτηση της νέας απαραβίαστης κλειδαριάς, σας παραδίδουμε και την εγγύηση καλής λειτουργίας του προϊόντος.

Εμπιστευθείτε μας στην κλειδαριά ασφαλείας με την οποία θα αναβαθμίσετε την πόρτα σας, καθώς είναι το πιο σημαντικό σημείο της, όμως ταυτόχρονα και το πιο ευάλωτο αν δεν βρείτε το σωστό προϊόν!