Αντικωνωπικά Συστήματα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα συστήματα σήτας που διαθέτουμε…

Σήτες Τύπου Πλισέ EF20 & EF15

σήτα πλισσέ
σήτα πλισσέ

Η EF15 και η EF20 είναι δύο οικονομικές πλισσέ σήτες με κορδόνι και χαμηλό κάτω οδηγό 6mm και δίνουν τη δυνατότητα να σταματάνε σε οποιοδήποτε σημείο τις αφήσουμε λόγω της έλλειψης ελατηρίου.Οι σήτες παραδίδονται έτοιμες στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη και θέλουν ελάχιστο χρόνο να τοποθετηθούν.

Roller Scorpion

Η σήτα Roller Scorpion μπορεί να χαρακτηριστεί ώς η ποιo προηγμένη σήτα οριζόντιας κίνησης της αγοράς. Ο σχεδιασμός της επιτυγχάνει ακριβή κίνηση του συστήματος, πολύ εύκολή και αθόρυβη κύλιση ενώ παράλληλα η έλλειψη κάτω οδηγού κάνει το πέρασμα ανεμπόδιστο.
Παραδίδεται έτοιμη προς τοποθέτηση στις διαστάσεις που εσείς επιλέγετε.

scorpion mosquito screen

Σήτα Soffy

Η σήτα Soffy plisse είναι ένα σύστημα οριζόντιας κίνησης που δίνει πολλές λύσεις.
Ο σχεδιασμός της επιτρέπει την λειτουργία του συστήματος χωρίς κάτω οδηγό αποκλείοντας έτσι εμπόδια στο πέρασμα και δίνει τη δυνατότητα να σταματάει σε οποιοδήποτε σημείο την αφήσουμε λόγω της έλλειψης ελατηρίου.
Το μέγιστο ύψος του συστήματος φτάνει τα 2,58 m.
Η σήτα παραδίδεται έτοιμη στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη και θέλει ελάχιστο χρόνο να τοποθετηθεί. Τα ειδικά clip στο πίσω μέρος δίνουν τη δυνατότητα απόσπασης για καθαρισμό ή και αποθήκευση κατά τη χειμερινή περίοδο.

Σήτα Κάθετης Κίνησης (ρολό)

Η σήτα ρολό κάθετης κίνησης είναι η κατάλληλη λύση για παράθυρα. Το κουτί της είναι 41 mm, λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της επιτυνχάνεται με ελατήριο .

Παρατηρήσεις:

  • Σε περίπτωση τοποθέτησης της σήτας ανάμεσα σε παλαιά ξύλινα κουφώματα όπου υπάρχει και περιορισμός χώρου υπάρχει η δυνατότητα χρήσης προσθήκης στο πάνω μέρος του κουτιού για τη σωστή λειτουργία της πατζουρόβεργας.
  • Η τελειοποίηση της λειτουργίας της σήτας ρολό οριζόντιας κίνησης επιτυγχάνεται με την προσθήκη του φρένου που επιβραδύνει την επιστροφή της σήτας ώστε να γίνεται εντελώς ακίνδυνη ακόμα και για μικρά παιδιά.
  • Το αντιανεμικό βουρτσάκι στους οδηγούς της σήτας είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις που οι σήτες τοποθετούνται σε περιοχές με έντονο αέρα.
mosquito screen

Σήτα Οριζόντιας Κίνησης (ρολό)

mosquito screen horizontal

Η σήτα ρολό οριζόντιας κίνησης είναι μια λύση για πόρτες ή μπαλκονόπορτες. Το κουτί της είναι 41 mm, λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο.

Παρατηρήσεις:

  • Η τελειοποίηση της λειτουργίας της σήτας ρολό οριζόντιας κίνησης επιτυγχάνεται με την προσθήκη του φρένου που επιβραδύνει την επιστροφή της σήτας ώστε να γίνεται εντελώς ακίνδυνη ακόμα και για μικρά παιδιά.
  • Το αντιανεμικό βουρτσάκι στους οδηγούς της σήτας είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις που οι σήτες τοποθετούνται σε περιοχές με έντονο αέρα.

Ανοιγόμενη Σήτα

Η ανοιγόμενη σήτα τοποθετείται εξωτερικά από ανοιγόμενου τύπου κουζινόπορτες και πόρτες εισόδου και ανοίγει προς τα έξω. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πανιού από fiberglass ή πανιού αλουμινίου . Σε περίπτωση που υπάρχουν κατοικίδια υπάρχει και η λύση του πανιού pet screen. Για την αυτόματη επαναφορά της σήτας μπορεί να τοποθετηθεί μηχανισμός επαναφοράς ή μεντεσές επαναφοράς.

mosquito screen open

Σταθερή Σήτα

mosquito screen fix

Η σταθερή σήτα είναι ιδανική για ανοίγματα, μικρά συνήθως, τα οποία δεν έχουν εξωτερικά πατζούρι ή δεν χρησιμοποιούνται συχνά και ουσιαστικά δεν υπάρχει η ανάγκη τοποθέτησης σήτας που να ανοίγει (π.χ. για παράθυρα μπάνιου, αποθήκης κτλ).


Οι τρόποι τοποθέτησης είναι 3:

  • Με πλαστικά στηρίγματα που κουμπώνουν στο προφίλ και βιδώνονται στον τοίχο.
  • Με στηρίγματα μαγνήτη σε περίπτωση τοποθέτησης πάνω σε σίδερο και τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να αφαιρούμε τη σήτα σε περίπτωση που χρειάζεται.
  • Με ένα ειδικό σύστημα ανάρτησης στην κάσα, σε περίπτωση που είναι αδύνατη η πρόσβαση εξωτερικά του κουφώματος.

Επάλληλη Σήτα

Η επάλληλη σήτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανοίγματα πόρτας αλλά και παραθύρου.
Χαρακτηρίζεται από το λεπτό προφίλ ιδανικό για περιπτώσεις με περιορισμό χώρου. Μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι και σε 4 φύλλα τα οποία κινούνται με ράουλα στο κάτω μέρος. Χρησιμοποιείται πανί από fiberglass αλλά και από αλουμίνιο.

mosquito screen 2